Serie-dagen.

Hej på er.

Varit med min älskling idag och han tycker jag är osocial när jag bloggar så skippade det när jag varit med honom, men nu har han stuckit iväg till en kompis och jag kom precis hem efter att ha varit på promenad med mina hundar, så nu har jag kokat lite te & ska lägga mig i min mysiga säng och se på serier, glee till en början med men är strax klar med den och då går jag över till Gossip Girl, tar nog en liten paus där emellan för att fixa lite här hemma innan mina föräldrar kommer hem, snäll jag är va? 
Men det är vad jag har planerat idag, att bara vara hemma och mysa framför massa serier, det blir toppen!
 

I'm back!!

Haft mycket för mig, därav ingen uppdatering men saknar det så mycket så kommer tillbaka nu. Mitt förra inlägg jag skrev raderades så orkar inte skriva om allt men här kommer en massa bilder från veckan b.la halloween i skolan, skaffat ny säng, egopics osv.














 

Tränings inspiration



Det här är min inspiration för träning

iPad mini

Mina föräldrar kom hem med en IPad mini så jag och syrran håller på att leka med den nu, sjukt kul ju. Man kan ju kolla serier på den liksom, smart!!
Har föressten en ny tillfällig header som ni kanske ser, vill ha en mer enkel. Ska hitta någon som kan ordna en ny design till mig.

Lördag

Godmorgon.
Känns väldigt svårt att uppdatera när vi bara har en fungerande dator, funderar på att spara pengar till en Mac , velat ha en länge men de är så dyra & jag är så dålig på att spara. Fast ska leta jobb så man tjänar lite extra, alltid bra. Idag är det lördag iallafall, har inga speciella planer idag, kanske bara tar det lugnt eller så träffar jag en vän, det märker vi. Dock vaknade jag med svullna ögonlock så känner mig ganska ofräsch.